Látogatók: 35493

Aktuális

<< Újabb hírek
Adó 1%
Tisztelt Támogatóink!

Köszönjük, hogy adójuk 1%-ával 2011-ben támogatták Egyesületünk működését!

Önöknek köszönhetően 2011-ben 153046 Ft-ot utalt Egyesületünk számlájára a NAV, amelyet az alapszabályunkban foglalt alaptevékenységeknek megfelelően - tűzoltás, műszaki mentés során használatos szakfelszerelések karbantartására, javítására és kisebb értékű, új eszközök beszerzésére fordítottunk.
Ezúton kérjük, hogy az idei, 2012-es évben is támogassák a Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó egyesületet felajánlásaikkal!
Támogató nyilatkozatának megtételére még 2012. 05. 21-ig van lehetősége.

Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete nevében köszönettel: Baranyi Béla - Jászboldogháza ÖTE parancsnokaAdjon esélyt Önmagának, szeretteinek! Segítsen, hogy a bajban segíteni tudjunk!


Adó 1% rendelkező nyilatkozat itt elérhető:

http://nonprofit.hu/?q=niok%2Fhtml-export%2Fniok_organization%2F170585

TŰZGYÚJTÁSI TILALOM részleges feloldása
2012.04.18 07:09

Feloldotta az országos tűzgyújtási tilalmat a Vidékfejlesztési Minisztérium, ám tizenegy megyében továbbra is érvényben van a tiltás. Az erdőket érintő tűzesetek számának csökkenése, a korábbi napok időjárása, valamint a meteorológiai előrejelzések alapján már nem állnak fenn az ország teljes területén a tűzgyújtási tilalom márciusi elrendelését előidéző indokok. A Vidékfejlesztési Minisztérium ezért az ország teljes területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területre az általános tűzgyújtási tilalmat április 17-én feloldotta. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint ugyanakkor Zala, Veszprém, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Pest, Csongrád, Jász-Nagykun-Szolnok, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében továbbra is érvényben van a tiltás.

Forrás: www.langlovagok.hu

NEA pályázat civil szervezetek számára2012
PÁLYÁZATI KIÍRÁS - civil szervezetek működési célú támogatására (Pályázat kiírás kódja: NEA-12-M)

http://www.wekerle.gov.hu/?kinek=1980&cikkid=10376&listabol=1

Régebbi hírek >>