Látogatók: 35551

Aktuális

<< Újabb hírek
ADÓ 1 % 2013
Tisztelt Támogatóink!

Köszönjük, hogy adójuk 1%-ával 2012-ben támogatták Egyesületünk működését!

Önöknek köszönhetően 2012-ben 139471 Ft-ot utalt Egyesületünk számlájára a NAV, amelyet az alapszabályunkban foglalt alaptevékenységeknek megfelelően - tűzoltás, műszaki mentés során használatos szakfelszerelések karbantartására, javítására és kisebb értékű, új eszközök beszerzésére fordítottunk.

Ezúton kérjük, hogy az idei, 2013-as évben is támogassák a Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó egyesületet felajánlásaikkal!

Az idei évben nagy beruházásra gyűjtünk, mivel a jelenlegi kialakítás nem teszi lehetővé, hogy a fecskendőnk a szertárban legyen elhelyezve, így egy új szerállás kialakítását tűztük ki célul, amelyhez jelenleg az egyesületnek nem áll rendelkezésére a megfelelő anyagi erőforrás. Az új szerállás kialakítása lehetővé fogja tenni, hogy a riasztástól a beavatkozásig eltelt időt percekkel rövidíteni tudjuk, így gyorsabbá, hatékonyabbá válik majd a beavatkozásunk a különböző káreseteknél, amely adott esetben az Önök és családjuk biztonságát, anyagi javaik hatékonyabb védelmét fogja eredményezni.

Támogató nyilatkozatának megtételére még 2013. 05. 21-ig van lehetősége.

Jászboldogháza Község Önkéntes Tűzoltó Egyesülete nevében köszönettel: Baranyi Béla - Jászboldogháza ÖTE parancsnokaAdjon esélyt Önmagának, szeretteinek! Segítsen, hogy a bajban segíteni tudjunk!Adó 1% rendelkező nyilatkozat itt elérhető:

http://nonprofit.hu/niok/html-export/niok_organization/170585

BUÉK 2013!
Békés, Boldog Új Esztendőt Kívánok barátainknak, ismerőseinknek, támogatóinknak, Jászboldogháza Községi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak, a Katasztrófavédelem minden dolgozójának, a HIVATÁSOS és az ÖNKORMÁNYZATI TŰZOLTÓ BAJTÁRSAKNAK, mindenkinek, aki figyelemmel kíséri, segíti egész éves tevékenységünket, segíti önkéntesen/önként/ vállalt kötelezettségünk teljesítését!

A jászboldogházi önkéntes tűzoltók nevében:
Baranyi Béla Jászboldogháza ÖTE szaktevékenységet irányító tagja

KARÁCSONY 2012
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves ismerősünknek, barátoknak, egyesületünk minden tagjának, a TŰZOLTÓ kollégáknak és természetesen a családtagoknak is (a szolgálatban lévőknek nyugodt, eseménymentes szolgálatot)!

Régebbi hírek >>